6 Nisan 2018 Cuma

Japon Drama Önerileri Vol.20 : My Boss,My Hero



İzleyebileceğiniz en eğlenceli dizilerden olan My Boss, My Hero bir nevi j-drama klasiği bile sayılabilir. İlk izlenmesi gerekenler listelerinde görebileceğiniz dizi 2006 yapımı ve aslında bir okul dizisi. Peki ne bu diziyi bu kadar eğlenceli yapan?

Öncelikle oyunculardan başlayalım. Başrolünde TOKIO grubundan Tomoya Nagase yer alırken yanında Yui Aragaki ve NEWS grubundan Yuya Tegoshi'yi izliyorsunuz.


Konusu yukarıda yazdığım okul dizilerinden tabii ki biraz farklı. Sakaki(Tomoya Nagase) Japonya'da ünlü bir mafyanın oğullarından biridir. Erkek kardeşi eğitim hayatına devam ederken ilkokul mezunu olan Sakaki diğer mafya gruplarıyla yapılan anlaşmalarda kötü matematiği sonucu sürekli hata yapmaktadır. Hatalarının sonucunda para ve itibar kaybeden babası Sakaki'ye liseyi bitirme şartı koşar ve tanıdığı bir lise müdürüyle bu konu da anlaşır. Dört işlem matematik bile yapamayan Sakaki'nin okul macerasını izleyeceğiniz dizi konu olarak çok cezbedici olmasa da Tomoya Nagase'nin yüz ifadeleri size de muhtemelen kahkaha attıracak. Hatta o kadar ki diziden kısa bir video 9gag sitesinde bile yayınlandı.

Dizi bir hayli eski ve muazzam kaliteli olmasa da benim kişisel puanım 7/10. Bu aralar 2.ye seyrettiğim diziyi gerçekten tavsiye ediyorum ve j-drama olaylarına yeni giren biriyseniz en başta izlemeniz gereken dizilerden biri olduğunu söyleyip bu tanıtımı da burada bitiyorum. Ek olarak Tegoshi Yuya'yı her zaman o kadar tatlı ve masum göremezsiniz, değerini bilin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder