25 Eylül 2020 Cuma

Tayland BL Vol. 2: 2moons2

 Serinin 2. dizisi demek sanırım pek doğru olmaz. Remake demek daha doğru olacak gibi. Tamamen farklı bir kadroyla 12 bölüm olarak 2019 yılında yayınlanan 2moons2  bugünki dizimiz.


Başrollerinde bu seferde OXQ adında bir grup kurmuş Ben, Pavel, Joong, Nine, Dome ve grup dışında ama beylerle aynı şirkette yer alan Earth bulunuyor. Hatta asıl başrollerimiz Earth ve Ben diyebiliriz. Bu dizide net olarak 3 çift göreceksiniz. BenEarth, PavelDome ve JoongNine. Belirtmem gereken ilk şey 2moons2'yu izlemeden önce eğer istiyorsanız 2moons'u izleyip Sun and Moon yarışmasına kadar olan hazırlık detaylarını izleyebilirsiniz. Çünkü 2moons2'da yarışma 4 bölüm falan sürüyor. Sonrasında PhanaWayo (BenEarth) çiftinin ilerlemesini, MingKit (JoongNine) ve ForthBeam (PavelDome) çiftlerinin başlama hikayesini izleyeceksiniz.

Oyunculuklar için ortalama diyebilirim ama hepsi çok şirin çocuklar. Hikayenin ilerisini görebildiğimiz için bu diziye puanım 8/10. Öncelik vermenizi çok tavsiye etmem ama izleyecek bişeyiniz kalmamaya başlayınca çerezlik niyetine izleyebilirsiniz :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder