25 Nisan 2018 Çarşamba

Japon Drama Önerileri Vol.21 : Nobuta Wo Produce



Bir Japon drama klasiğinden daha bahsedeceğim bu yazımda. Bu sefer ki dizimiz Yamapi-Kame ikilisinin ilk dizisi Nobuta Wo Produce.

Başrollerini KAT-TUN üyesi Kamenashi Kazuya, Yamapi olarak tanıdığımız Yamashita Tomohisa ve Horikita Maki'nin oynadığı dizi 10 bölüm ve 2005 yılında yayınlamış! Üzerinden 13 sene geçmesine rağmen hala ünü devam eden bir diziden söz ediyoruz.

Konusuna gelecek olursak, paspal ve çekingen haliyle okula yeni kaydolmuş Nobuka Kotani'yi aşağılamalardan koruyup onu biraz daha konuşkan ve sevilir bir hale getirmeye çalışan okulun en popüler iki çocuğu Shuji Kiritani ve Akira Kusano'nun hikayesi anlatılıyor.

Net arkadaşlık temalı olan dizi oldukça eğlenceli de. Özellikle Yamapi'nin karakteri Akira'nın sizi güldüreceğine eminim. Biraz şapşal ama komik karakteri Yamapi'nin oynadığı ve tahminleriniz üzere biraz Kame'nin dizilerini izlediyseniz "cool guy" karakteri yine Kamenashi'nin oynadığı bir dizi var elimizde. İnsanların özellikle bu ikili için izlediği diziye benim puanım 6.5/10. Eski bir dizi ve oyuncularında ilk deneyimlerinden olduğunu düşünürsek oyunculukların bazı yerlerde tuhaf olduğu ve Horikita Maki'nin karakteri olan Nobuka'ya baktığınızda "bir insan böyle olabilir mi" diyebileceğiniz şekilde abartı şeylerin döndüğü bir dizi. Ama komik olan yönlerinden biri de bu. 100% izlemenizi tavsiye ederim ve japon dizilerine yeni başlayan bir insansanız ilk sıralara almanızı öneririm :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder