13 Mart 2018 Salı

Random Liste : Japonca Şarkılar 3

1. Kota Yabu,Yuto Nakajima,Yuya Takaki - Mr. Flawless

Yukarıda isimleri yazan bu 3 Hey! Say! JUMP üyesinin oluşturduğu bu sub-unit grubun sanırım çıkardığı ilk şarkı. Genel olarak grubun şarkılarında seslerini çokta duyamayacağınız bu 3 üyenin aslında ne kadar yetenekli ve yakışıklı *öhöm* olduğunu klipten açıkça görebiliyorsunuz. Klibi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Johnny's den biri keşfedene kadar seyretmeye açık :D

http://pvfull.com/heysayjump/mr-flawless

2. ONE OK ROCK - I Was King

Her ne kadar şarkı İngilizce olsa da grubun temelinin J-rock olduğunu ve üyelerinde Japon olduğunu bildiğimizden listeye yine de girebilir diye düşünüyorum.



3. J Soul Brothers - Eeny, Meeny, Miny, Moe!

Sonunda Johnny's den kurtulup yeni şarkılar araştırmaya girişmişken fazlasıyla önüme çıktı bu şarkı. EXILE'ın alt gruplarından. (Grubun baya bir alt grubu var galiba) EXILE zaten Japonya'nın en popüler ve başarılı erkek gruplarından biri olarak sayılıyor,alt grubu neden kötü olsun ki?



4. Kyary Pamyu Pamyu - Pon Pon Pon

Dinlediğim en sinir bozucu şarkı olmasının yanında bağımlılık yaratan, şarkı bakımından çok şirin ve klip bakımından da bir o kadar tuhaf ve insanların anlam vermekte güçlük çektiği bir çalışma. Kyary Pamyu Pmayu dinliyorsanız zaten bunu dinlemişsinizdir. Dinlemiyorsanız da, bu şarkıdan sonra muhtemelen bir iki şarkısına daha bakıp "bu kızın şarkıları hep mi böyle?" diyeceksiniz. Ülkesinde oldukça popüler ve başarılı bu arada. Tatlı kız bide :3



5. Nissy - Sugar

AAA grubunun  üyesi, aynı zamanda Tumbling dizisinde de oynamış Takahiro Nishijima'nın solo çalışmalarından biri. AAA grubunun bir şarkısını dinlemiş ve orada sesini çok beğenmiştim. Solo olarak da bir hayli güzel ve başarılı şarkıları bulunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder