14 Temmuz 2019 Pazar

Yaklaşan Konser: Yine WiHi

Selamlar

Beyler bu sefer Türkiye turnesi yapmaya karar vermişler ve konserler salı günü yani 16'sından itibaren başlayacak ve hala bilet mevcut.


Uzun uzun bilgi vermeyeceğim çünkü biletix linkinden bilgileri bulabilirsiniz ama özetle gidecekleri şehirler İstanbul, Bursa, Çanakkale, Samsun, Adana, Ankara, Antalya ve İzmir. Turne İstanbul Profilo Kültür Merkezi'nde 16'sında başlayacak ve 27'sinde yine İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde bitiyor.

Fiyatlar bir önceki konser ile aynı. Normal giriş 90TL, VIP (fanmeeting dahil) 150TL ve VVIP (fanmeeting, sahne arkası, imzalı poster ve t-shirt dahil) 300TL.

Bir önceki konserin seyirci kitlesi sebebi ile muhteşem olduğunu söyleyemeyeceğim ancak performanslar çok hoştu ve üyeler çok sevimliydi. Ayrıca bu konsere olan ilgi dahilinde ileride başka grupların gelmesi de olası.

Konser biletlerine biletixten ya da Instagram üzerinden birazdairemce  organizasyonu düzenleyen kardeşimiz İrem'e mesaj atabilirsiniz. Organizasyonun içinde değilim fakat herhangi bir sorunuz olursa buraya yazabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder