24 Temmuz 2019 Çarşamba

TOP 5 : Ikemen Dizileri

Belli konularda TOP 5 drama listemi oluşturup sizlerle paylaşmak istedim. İlk listem "ikemen" olarak geçen yakışıklı oyuncuların bol bulunduğu diziler. İzlerken ne tarafa bakacağınızı şaşırıp "bu adamın başka dizisi yok mu?" diye sizi evde dolandırabilirler. Kendi adıma ben bu dizilerden sonra baya bir dizi bulup izlemiştim :)

1. Hana Kimi

Listenin en başına hiç düşünmeden koyduğum bu dizi de afişinde gördüğünüz gibi baya bir "ikemen" oyuncu bulunuyor. Bu oyuncular aynı zamanda kariyerinin baya üst noktalarında olan oyuncular şuan. Ayrıca oyunculukları da dizinin içinde çok iyi. 100% tavsiye edilir. Zaten "hangi dramayla başlıyım" sorusuna çoğunlukla Hana Kimi cevabı alabilirsiniz.

2. Gokusen 2-3

Fazla vurdulu kırdılı vahşi bir dizi olabilir, oyuncular çete üyelerini oynayabilir ama ortada bir Kamenashi Kazuya, bir Haruma Miura varken bu diziyi kim izlemem diyebilir. Oyunculuklardan çok bir beklentiniz olmaması ve her bölümünde olan dayak sahnesine kendinizi hazırladığınız takdirde "bu adamlar yakışıklı niye böyle dayak yiyolar" diye üzülürken bulabilirsiniz. Ben buldum.

3. Waterpolo Yankees

İsimden de anlaşılacağı üzere waterpolo (sanırım Türkçesi su topu) ile uğraşan bir grup genç izleyeceksiniz. Bölümlerin çoğunun havuz başında geçtiğini söylemem lazım. Eh havuzda yapılan çekim olunca oyuncuların makyajı yok denecek kadar az oluyor, kısaca oyuncuların en doğal halini görebileceğiniz dizi görsel açıdan iyi,bence. Oyunculukta iyi bu arada. Sadece görsele bakmayalım. Lütfen. *öhöm*

4. Ouran High Host Club

Japonya'daki host club mantığını az çok bilen varsa bu dizinin de neden listede olduğunu bilir. Bilmeyenler için kısa host club'lar yakışıklı ve genç Japon erkeklerinin bulunduğu, onlarla para karşılığında takılıp yemek yiyebileceğiniz yerler. Düşünün ki böyle bir klüp lise içinde olsun. Söyleyeceklerim bu kadar.

5. Tumbling

Türkçe olarak erkeklerin yaptığı artistik jimnastik olarak tanımlayabileceğimiz sporla uğraşan bir grup lise öğrencisini konu alan dizi de bir jimnastik klubü bu kadar yakışıklı mı olur dedirten dizi. Seto Kaji var bi kere. Daha ne olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder