10 Eylül 2018 Pazartesi

Japon Drama Önerileri Vol.22 : Pin to Kona

Pin To Kona, 2013 yapımı 10 bölümden oluşan yine bir "Johnny's dizisi" diyebileceğimiz kategoride bir dizi.



Johnny's dizisi dememdeki sebep oyuncuların Kis-My-Ft2 üyesi Tamamori Yuta, Johnny's aktörü ve aynı zamanda şarkıcı Nakayama Yuma, SixTONES üyesi Jesse Lewis olması. Johhny's dışından olup başrolde olan tek oyuncumuz Kawashima Umika.

Konusu özet ile zengin oğlan fakir kız temalı. Fakir kızımızın kabuki (Japonya'da geleneksel bir oyun türü) merakından dolayı dizi boyunca okul kıyafeti ve pijaması dışında giyecek hiç bir şeyi yokken para biriktirip bu oyunlara gitmesinin asıl sebebinin kabuki oyuncusu aynı zamanda çocukluk arkadaşına aşık olması fakat çocuğun zengin bir kız ile sözlenecek olması olay örgüsünün bir bölümü. Diğer bölümü ise kızımızla aynı okuldan, ailesi geleneklere bağlı, zengin ve yakışıklı erkeğimiz de baba zoruyla kabuki yapmakta ve kızımıza aşık olmaktadır. Fakir kızımızın aşık olduğu insan ve kızımıza aşık olan insanoğlu ise birbirlerine düşmandır. Sebebini diziyi izlerken görürsünüz :)

Özetle aslında biraz sıkıcı, işlerin ağır ilerlediği, "yine mi zengin-fakir aşkı be" dedirten, her yere okul kıyafetiyle girip çıkan bir başrol görmekten baydığımız, Tamamori Yuta'yı görünce hey maşallah dediğimiz, 2. çocuğa yine tam düşecekken aynı zamanda uyuz da olduğumuz fazla klasik bir Japon dizi olan Pin to Kona'ya benim puanım 10 üzerinden 4. İzlemek isteyenler için şimdiden iyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder