3 Mart 2017 Cuma

TOP 5 : Hey!Say!JUMP

1. Fantastic Time

Üyelerinin genç olması dolayısıyla 10. yılını doldurmuş bir grup olduğuna inanamayacağınız Hey! Say! JUMP 'ın kendi deyişleri ile çıkardıkları en olgun albüm olan "Dear"a ait bu şarkı. Klip açısından da diğer klipleri gibi renkli olmayan,şirinlik yapmadıkları bir klibi var. Bu sebeple benim kafamdaki "fazla Japon" algısından baya bir uzakta kaldığı için beğendiğim ve bu aralar çok sık dinlediğim bir şarkı.




2. Give Me Love

Üyeleri Yamada Ryosuke'nin dizi "Cain and Abel" dizi için seslendirilmiş fakat yine eski şarkılarına benzememesi dolayısıyla zevkle dinlediğim bir şarkı. Beğenebilirsiniz.



3. Masquarade

Şarkının ismine bakarak gözünüzde bir balo salonu ve o salonda dans eden yakışıklı insanlar canlandıysa çok doğru yoldasınız.

Şarkının canlı performansı bile bulunmuyor Youtube'da, o yüzden klibi izlemek isterseniz bu siteden indirebilirsiniz. Ayrıca diğer tüm klipleri ve yapım aşamaları videolarını da bulabilirsiniz. Site için tıklayın.


4. Asu e no YELL

Bu yukarıda yazdığım 3 şarkıya göre fazlasıyla renkli,şirin bir klibe sahip bir şarkı ancak güzel bir enerji veriyor insana. Ayrıca Nakajima Yuto ve Takaki Yuya'nın rol aldığı "Waterpolo Yankees" dizisinde de kullanılmış.



5. Mr. Flawless

Hey! Say! JUMP albümleri içinde yer alıyor ama Takaki Yuya, Yabu Kota ve Nakajima Yuto'nun seslendirdiği bir parça. Okuduğuma göre bir quiz yarışmasında kazanan kişinin bulunduğu alt gruba klip çekilecekmiş, Yabu Kota yarışmayı kazanınca bu üçlününde Mr. Flawless için bir klibi olmuş. Bunu uzunca anlatmamın bir sebebi de şarkıyı yalnız dinlemeyin,mutlaka bir klibini de açın :D

Mr. Flawless klibi içinde sizi yine buraya yönlendireceğim. Site için tıklayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder