26 Mart 2017 Pazar

Japon Drama Önerileri Vol.12 : Ouran Highschool Host Club



Ünlü animenin live-action dizisi olan Ouran High Host Club 2011 yılında yayınlamış ve 12 bölümden oluşuyor. Serinin ayrıca özel bölüm niteliğinde bir de filmi var.



Dizinin başrollerinde Haruna Kawaguchi ve Yusuke Yamamato oynuyor. Diğer host club üyelerini ise Shunsuke Daito, Yudai Chiba, Shinpei Takagi-Manpei Takagi (ikizler), ve Masaya Nakamura canlandırıyor.

Okula burslu olarak başlamış fakir sayılabilecek kızımız Haruhi kısa saçlarıyla etrafta ders çalışacak sakin bir köşe ararken Host club'ın odasını bulur ve orada ki çok pahalı bir vazoyu kırar. Bunun üyeler tarafından fark edilmesi üzere Haruhi zorunlu olarak borcunu ödeyebilmek için klüpte çalışmaya başlar. Ama sorun şudur ki, üyeler onu erkek sanmaktadır.

Bundan ilerisinin spoilera gireceğini düşünüyorum :) Dizi de her klüp üyesinin başından geçen hikayeler anlatıyor. Animeden çevrilme bir dizi olduğu için oyuncuların adeta bir anime karakteri gibi hareketlerde bulunduklarını da fazlasıyla göreceksiniz ki bu kimi dizide çok göze batarken bu dizi de eğlenceli olmuş.

Diziyi ilk kez Japon draması izleyecekseniz tavsiye ederim, her dizi bunun gibi olmuyor tabii. Ama oyuncu kadrosu açısından zengin ve popüler oyuncuların oynadığı dizilerin iyi olduğunu düşünmekteyim. Bu arada diziye 7/10 veriyorum. Daha iyilerini mutlaka izleyeceksiniz. Ama Ouran High Host Club da izlenmesi gereken bir live-action drama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder