2 Aralık 2016 Cuma

Johnny's Family Club Üyeliği

Japon pop müziğiyle birazcık bile olsa ilgiliyseniz mutlaka önünüze Johhny's Entertainment şirketinin bir erkek grubu çıkmıştır. Japonya'nın en popüler ve başarılı erkek gruplarını çıkaran şirketin Family Club sitesine nasıl üye olunur, bu üyelik ne işe yarar onu açıklayacağım bugün :)

Öncelikle bu üyelik için elimizde sebeplerimiz olması lazım. Bir bakalım,aşağıda yazan gruplardan severek dinledikleriniz,takip etmek istedikleriniz var mı?
-SMAP                                
-Arashi
-TOKIO                                
-KAT-TUN
-Kanjani 8                            
-Kinki Kids
-NEWS                                
-Kis-My-Ft2
-Hey! Say! JUMP                
-Johnny's WEST
-A B C-Z                             
-V6
-Sexy Zone                          
-Johhny's Jr.

Bir de saymadığım bir oyuncu listesi var,ona da buraya tıklayıp "Artist" kısmından bakabilirsiniz.



Eğer yukarıdaki soruya cevabınız evet ise,ikinci bir sebebe geçelim. Nedendir bilinmez ama bu şirkete bağlı hiç bir sanatçının sosyal medya hesabı bulunmamakta ki bu beni sinir eden bir durum aslında hala. Zaten Japonya dışında konsere zannediyorum ki hiç çıkarmadıkları grupları yabancılardan bu kadar mı sakınıyorlar diye düşünüyor insan. Ve yurt dışındaki hayranlarının sayısı da gerçekten çok fazla. Bize hiç mi yok derken Johnny's net i buldum. Sitede sanatçılar hakkında bilgiler bulunuyor. Her sanatçının profilini açtığınızda da sağ alttan bir pencere Johhny's Family Club üyeliği sayesinde grupların özel bloglarına ulaşabileceğimizden ve hatta üyelerden mesaj alabileceğimizden bahsediyordu ki en cezbedici kısmı belki de burası.



Üyelik için paypal veya visa,master kartınız olması yeterli. Fiyatı 324yen, Türk parası ile yaklaşık 11TL ye denk geliyor. Aylık olan bu üyeliği istediğiniz an iptal edebiliyorsunuz. 8,16 ve 24. ayınızın sonunda özel hediyeler yollanıyor.

Peki bu üyelik tam olarak ne işe yarıyor? Şirketin grupları hakkında haber almak çok zor. TV yada programları haricinde üyelerin hayatlarıyla alakalı bir şeyler öğrenebilmek bizler için neredeyse mümkün değil, çünkü fan sitesinden yada family club'dan bilgi sızdırmakta yasak, sürekli kontrol ediliyor. Family Club üyeliği size oyuncu ve grupların özel bloglarına, programlarına, özel promosyon videolarına ulaşma şansı sunuyor öncelikle. Sanatçıların blogları çok çeşitli. Resim çizeni de var, günlük gibi her gün yazanı da, moda bloğu gibi kullanan da var, tavsiye verip soru cevaplayanı da. Her blog için olmasa da bazı sanatçılar için soru sorma, öneride bulunma yada yaptıkları özel yarışmalara katılarak onlarla iletişime geçebilmeniz de mümkün. Örneğin Hey! Say! JUMP grubu haftalık sırayla blog yazarken, Kis-My-Ft2 grubundan Kento Senga moda bloğu tarzında yazıyor, KAT-TUN grubundan Nakamaru'ya ise sorularınızı sorabiliyorsunuz, her gün 3 tane soru seçip cevaplıyor. İşin güzel tarafı ise siteyi İngilizce kullanabiliyorsunuz, linklerden sanatçılarının yazılarına kadar her şey İngilizce ve yorum yada mesaj yazabileceğiniz bloglar içinde yine İngilizce ve Japonca kabul ediliyor.

Johnny's Boys severlere bu üyeliği kesinlikle tavsiye edebilirim. Okuması gerçekten eğlenceli bloglar yazılıyor ve hakikaten dışarıda bu bilgileri asla bulamazsınız. En azından 1 aylığına üye olup nasılmış diye denemenize değer diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder