5 Kasım 2018 Pazartesi

Konser Anlatımı: M.FECT


Hello!!

Yeni bir konser anlatımı ile karşınızdayım. Bu seferki konserimiz Kore Kültür Merkezi, Kore Turizm Ofisi ve konsolosluğun sponsoru ile gelmiş M.FECT konseri.




M.FECT geçtiğimiz sene de yine Kore Kültür Merkezi ve konsolosluğun sponsorluğunda ülkemize gelmişti. O zaman yapılan konser Ankara'daydı ve bu sefer ki İstanbul'da, Cemal Reşit Rey salonunda gerçekleşti. Biletler ücretsizdi ve Kore Turizm Ofisi'nin web sayfasında bir form doldurup davetiye çıkmasını beklemekten başka yapmanız gereken bir şey yoktu :)



Davetiyelerimiz ile saat 4 gibi salonun ana giriş kapısının önünde sıra olduk. Saat 5'e kadar ciddi bir kalabalık gelmişti ancak hafta içine denk gelmesi sebebiyle gelmek isteyen çoğu kişinin gelememiş olduğunu tahmin etmekteyim. Kapılar açıldıktan sonra isimlerimiz kontrol edildi, oturacağımız koltuklar için kartlarımız verildi ve 7'ye kadar orta alanda öylece bekledik :D İsteyenler üyelere soru sorabiliyordu ve bu sorular fanmeeting esnasında kullanıldı. Saat 7'de içeri alındık. Bir kaç k-pop klibi ve başkonsolosun kısa ama anlamlı konuşmasından sonra konser başladı :)


Konserden daha çok showcase demek biraz daha doğru olur sanırım. Grup GD ve Taeyang'dan Good Boy şarkısı ile giriş yaptıktan sonra kendi şarkılarını söyledi. Ardından mini fanmeeting tarzı bir şey yapıldı. Konser öncesinde üyeler kendileri için yazılan sorulardan seçip cevap verdi. Her üye yeteneklerini sergiledi. Mingun dans etti, Boho kız grubu dansı yaptı, Jeil Taeyang'dan Eyes,Nose,Lips şarkısını söyledi, grubun mood-maker'ı Zamong taklit yaptı ve grubun yüzü Low bir takım seksi ve karizmatik hareketlerde bulunarak bize kısa kalp krizi geçirtti :D Instagram'a yapılan yorumlardan rastgele seçilen 5 kişiye minik hediyeler verilip fotoğraf çekildikten sonra konser 1 BTS şarkısı ve ardından full Bigbang şarkıları ile devam etti. Kısacası Bigbang severler için güzel bir geceydi :D

cr: Videonun yüklendiği kanal

Kore Kültür Merkezi ve Kore Turizm Ofisi'nin hazırladığı bu etkinlik için teşekkür etmek isterim. Hem konserlere para vermeye fırsatı olmayan k-pop hayranları için harika bir fırsat oldu hem de grubun tanıtımı için harika oldu.

Yazıyı M.fect'in bu sene bitmeden yeni albüm çıkaracağını söyleyerek kapatmak istiyorum. Ayrıca şarkılarını iTunes'dan satın alarak yada Spotify'dan dinleyerek gruba destek olmayı unutmayın. Bu çocuklar bu ülkeyi çok sevdi ve belli ki benzer bir etkinlikte tekrar onları görebileceğiz gibi duruyor. O zamana kadar onları sevip desteklemenizi umut ediyorum, çünkü ben çok sevdim :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder