20 Kasım 2017 Pazartesi

Minzy Yemek Servis Ederse: KBS Hansik Korean Food Çekimleri

Minzy 1 haftadır İstanbul'da KBS'in yeni yemek programı Hansik Korean Food çekimleri için bol bol yemek yiyor :) 2 hafta evvel,çarşamba günü gece yarısı Instagram'ından perşembe günü yani 9 Kasım'da 12:00-14:00 Fatih'te bulunan Seoul restoran'da bir etkinlik olacağını duyurması sonucu arkadaşımı da kapıp arkamdan Twitter'da söylendiği gibi "yine bu gözlüklü kız her yerde yea" lafına sadık kalarak restorana gittim.

Gittiğimizde saat tam 12:00'ydi ve restoranın önünde sıra vardı. Yaklaşık 40 kişi olarak girdik ama çekimlerin sonuna doğru 60 kişi civarıydık. Üzücü olan yemeğin sadece 50 kişi için hazırlanmış olmasaydı.

Restorandan çıkmadan, çekimler bittikten sonra Tony Hong ile konuşmamızdan öğrendiğimiz üzere 2 farklı yemek hazırlanmış ve Tony kaybettiği için diğer yemeği hayranlara sunmaya karar vermişler. Not olarak, Tony bizim dolmayı kore usulü yapmış. İçine pirinç dışında sebzeler, Kore'ye özgü baharatlar ve bulgogi'de kullanılan etten koymuş. Tadabilseydik iyiydi :) Bu arada yemeklerin Türk yemeği olup Kore usulü hale getirilmesiymiş asıl olay. Bize sunulan yemekte de haşlanmış sebze, patates püresi kızartması ve köftenin Kore usulü haliydi.


En başta Minzy herkesi karşıladı ve oturduktan sonra hepimize su getirdi :) Herkese gülümsemeyi ve geldikleri için teşekkür etmeyi unutmadı. Yemekleri de o servis etti. Servis ederken sürekli oraya buraya koşturduğu için yorulduğunu anlamak zaten zor değil. Ama her masada yemeklerimize başladıktan sonra yemeği beğenip beğenmediğimizi sordu. Bir ara yemeklerin çıkmasını beklerken bize kısa bir şarkı da söyledi :)



Çekimler totalde 1.5 saat civarı sürdü. En son Minzy haricinde ekipte olan Tony Hong ve adını maalesef bilmediğim 2 Koreli abimiz gelip konuşma yaptılar. Yemekler hakkında yorumunuz var mı dediklerinde el kaldırıp porsiyonun küçük olduğunu söyledim. Çünkü fotoğrafta gördüğünüz üzere cidden küçük ve bu menüye 35TL ödediğimiz için biraz üzgünüm. Tabii ki ardından çok lezzetli olduğunu ekleyip teşekkür de ettim de çünkü hakikaten lezzetli bir yemekti.Konuşmalarından kısımları aşağıya video olarak bırakıyorum :)





Sonunda 10'ar kişilik gruplarla ekiple fotoğraf çektirdik ve dağıldık. Minzy cidden ekranda gördüğünüz gibi sevimli, kulaklığınızdan duyduğunuz gibi de güzel sesli. Minzy dışında Tony Hong ortamın yıldızı oldu diyebilirim. O kadar konuşkan bir celebrity e daha önce rastlamadım. Bizi restoranda bıraksalar yaptığı dolmalar hakkında daha uzun bile konuşabilirdi.

Sonuç olarak güzel bir gündü. Programın ilk bölümü Ocak ayında yayınlanacakmış, izlemek isteyen olursa tahminen 2. bölümde Türkiye verilecek :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder