19 Ağustos 2017 Cumartesi

BeatEVO YG

YG Entertainment'ın oyunu yayınlanmış. Oyun Android ve iOS için ücretsiz indirilebilir durumda. Eski telefonu olan biri olarak, Android 4.4.2 Kitkat sürümüne uygun oyun. Muhtemelen bir çoğunuzun telefonu bu veya daha üzeri sürümdedir :)

Oyun bende öncelikle bir update ile geldi. Onu beklerden logonun altında "Seungri ramen yemeye gitti", "B.I yeni albüm için şarkı yazıyor.","Mithra Jin YG binasına girdi","Mino pantolununu dikiyor" gibi eğlenceli cümleler yazıyor. Ekran ise böyle;




Login ekranında ise sizi GD karşılıyor <3 Google Plus(Gmail hesabı) yada Facebook hesabınızla giriş yapabilir yada oyunu misafir girişinden oynayabilirsiniz.





Oyunun başlangıç ekranı ise bu şekilde,ekrana dokunarak oyuna başlıyorsunuz;


Bu ekranda Seungri size başvuru formunu doldurmanızı söylüyor. Takma isim,cinsiyet ve ülkenizle giriş yapıyorsunuz. Bu arada daha önce sistemde olmayan bir isim bulmanızda yarar var :)



Buradan sonra sizi zor bir karar bekliyor çünkü favori grubunuzu seçmeniz gerekli ve haritalarda ilk favori grubunuzun şarkıları ile yıldız toplamaya başlayacaksınız. Ben Bigbang hayranı olduğum için onları seçtim düşünmeden :D



Tüm bu seçimler sonunda"Roadshow"a çıkıyorsunuz. Sonrası "Guitar Hero" oyununu biliyorsanız onunla çok benzer. Şarkıyı seçip puanınıza göre yıldız kazanıyorsunuz :) Nota hızını da istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz :)


Oyunda çeşitli event'ler, günlük ve ana görevler, özel menajer görevleri ve hediyeler bulunuyor. Örnek olarak 18 Ağustos GD'nin doğum günü için, Taeyang'ın comeback'i için ve Blackpink'in 1. yıl dönümü için oyunda işe yarayacak hediyeler verildi :)

Oyuna ücretsiz üye olup ücretsiz de oynayabilirsiniz, kredi kartınızla para verip özel üyelik alarak da. Bazı şarkılar seviye olarak zor veriliyor onları geçemezseniz elmasa ihtiyacınız var,bu elmaslar görevleri tamamladıkça yada para verip satın alınarak kazanılabiliyor. Ama kesinlikle para ödemeniz şart değil.

Fazlasıyla müziğe doyacağınızı garanti edeceğim oyunu özellikle YG hayranıysanız gözlerinizden kalpler çıkarak oynayacağınızı düşünüyorum :D

Şuraya 2NE1-I'm The Best i Expert yani en son seviye oynamış Çinli bir hayranın videosunu bırakıyorum,genel bir fikir için,oyun böyle zor değil ama :)



Ve bir hayranın hazırlamış olduğu oyunun genel tanıtım(detaylı) videosu :) İyi oyunlar!








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder