23 Nisan 2017 Pazar

Japon Drama Önerileri Vol.14 : Atashinchi no Danshi



Atashinchi no Danshi, İngilizce ismiyle My Boys-More Than Family But Less Than Lovers (evet uzun biraz), Türkçe olarak ise Evimin Erkekleri olarak geçen 2009 yılı yapımı 11 bölümden oluşan bir dizi.

Dizinin inanılmaz bir kadrosu olduğunu söylemem gerek. Horikita Maki, Kaname Jun, Yoshinori Okada, Osamu Mukai, Yusuke Yamamato, Koji Seto ve Tomoki Okayama(çocuk oyuncu) dizinin ana oyuncuları.

Babasının borcu yüzünden alacaklılardan kaçmak zorunda olan ve sokakta yaşayan Chisato köşeye sıkışmışken zengin bir adam tarafından kurtarılır. Adam Chisato'nun borcunu ödemeyi kabul eder ancak şartı, kızın kendisiyle evlenmesidir. Bir süre sonra öldüğünde Chisato'nun başına 6 oğlunu bırakır ve ondan anneleri olmasını ister. Altısının da karakteri birbirlerinden çok farklı olduğu için, onları bir araya getirmek Chisato için kolay olmayacaktır.

Dizi akış açısından güzel ve gayet eğlenceli bir diziydi. Horikita Maki'yi seven biri olarak birde onu Kaname Jun ve Osamu Mukai gibi iyi oyuncuların yanında görünce diziyi daha bir izleme hevesim olmuştu. İçinden biraz romantizm geçiyor, o da benim gibi romantik şeyleri pek sevmeyenleri mutlu edecek düzeyde :D Diziye kendime göre 10 üzerinden 7 veriyorum. İzlediğim en muhteşem dizi değildi, evet ama kesinlikle vakit ayırıp izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum. Umarım sizde seversiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder