9 Ekim 2015 Cuma

JAPAKOMusic Sunar: MR. MR Avrupa Turu! ~

Merhaba!
Bugün size elimden geldiğince MR. MR (yada Mr. Mr) grubunu tanıtacağım.Sebebine gelince,grup şuanda Türkiye takımının lideri olduğum JAPAKO Music dergisine bir video yollamış.Videoda üyelerin bir Avrupa turu yapmak istedikleri ve hangi ülkelere gitmek istedikleri yer alıyor.Eh bize ne Avrupa turu yapanlar buraya mı geliyor sanki dediğinizi duyar gibiyim.Ama bu sefer evet,sizinde oylarınızla Mr. Mr Türkiye'ye gelmek istiyor!
Videonun Türkçe altyazısı mevcut ^^ 

Avrupa turnesinde hangi ülkelerin olacağını belirlemek için çok çok kısa bir anket hazırlamış Japako Music :) Anketi doldurmak 5 saniyenizi almıyor.Sadece Mr.Mr'ı görmek istediğiniz ülkeyi,yani Türkiye'yi işaretleyip "Done" butonuna basıyorsunuz :D 


Ekran görüntüsü anketten ^^ (cr: wearealwayshungry.blogspot.com)

E peki anketi doldurduk madem gelsinler ama kim ki bu Mr.Mr dediniz.Tanımadğım gruba bilet almam sanırım dediniz.Bunları mutlaka demişsinizdir.Ben de size Mr.Mr grubunu tanıtmak için buradayım zaten :) Bakalım grup kimmiş,üyeleri kimlermiş.




   (Soldan Sağa->Sanghyun,Changjae,Jin,Tey,Jaemin,Doyeon)

Mr.Mr 4 Ekim, 2012'de "Who's That Girl" single şarkılarıyla çıkış yaptı. Çıkış yaptıklarında ki üyeler: Jin, Doyeon, Changjae, Tey, Ryu; şirketlerinin ismi: Winning Insight.  İkinci single'ları "Highway"i 2013'ün Ocak'ında çıkardılar. İlk mini-albümleri "Waiting For You" ise aynı yılın Haziran'ında çıktı. Ekim'de Jiwon adında yeni bir üye ekleneceğinin duyurusu yapılsa da kendisi yaralanma sebebi ile gruba hiçbir zaman katılamadı. Onun yerine Kasım'da çıkan 3. single'ları "Do You Feel Me" ile gruba Hon dahil edildi. Fakat Hon'da birkaç ay sonra bazı nedenlerden dolayı gruptan ayrıldı. Hon'un ayrılmasından sonra Nisan'da "It's You" şarkılarını çıkardılar, bu şarkı fanlarına teşekkür niteliğindeydi. Grup sonra "Big Man" single'ı ile Mayıs'ta geri dönüş yaptı.
2015'in Mart'ında üzücü haber geldi ve orijinal üyelerden Ryu gruptan ayrıldı. Bunun üzerine gruba iki yeni üye geldi, Sanghyun ve Jaemin, ve Nisan'da grup ikinci mini-albümleri "Out" ile geri dönüş yaptı. 
Grup Güney Kore'de hak ettikleri popüleriteye ulaşamamış olsa da Japonya'da çok popülerler ve Out'tan beri promosyonlarını orada sürdürüyorlar.

ÜYE PROFİLLERİ


Adı: Lee Hyun Jin
Sahne Adı: Jin
Doğum Tarihi: Mart, 15, 1988
Pozisyon: Lider ve Vokal
Boy: 183 cm
Kilo: 68 kg
Hobileri: Müzik, Futbol, İnternette gezinmek
Instagram: @mrmr_jin
Twitter: @zin0315


Adı: Lee Chang Jae
Sahne Adı: Changjae
Doğum Tarihi: Kasım 29, 1991
Pozisyon: Vokal
Boy: 181 cm
Kilo: 69 kg
Hobileri: Basketbol, Futbol, Badminton, Snowboard, Squash, Tenis,Yüzme, Film izlemek, müzik, hayal kurmak
Twitter: @ckdwo1129



Adı: Han Ji Hyun
Sahne Adı: Tey
Doğum Tarihi: Haziran 18, 1992
Pozisyon: Ana vokal, Grubun yüzü
Boy: 181 cm
Kilo: 67 kg
Hobileri: Kitap okumak, film izlemek, şarkı yazmak, araba sürmek, Badminton
Twitter: @tey_jihyun



Adı: Kwon Do Yeon
Sahne Adı: Doyeon
Doğum Tarihi: Mayıs 30, 1991
Pozisyon: Vokal
Boy: 180 cm
Kilo: 67 kg
Hobileri: Film izlemek, Müzik, Spor yapmak
Twitter: @ehdus530



Adı: Oh Sang Hyun
Sahne Adı: Sanghyun
Doğum Tarihi: Nisan 27, 1995
Pozisyon: Vokal
Boy: 180 cm
Kilo: 63 kg
Kan Grubu: B



Adı: Shin Jae Min
Sahne Adı: Jaemin
Doğum Tarihi: Kasım 29, 1995
Pozisyon: Maknae ve Vokal
Boy: 180 cm
Kilo: 63 kg
Kan Grubu: B


ALBÜMLERİ

1. Single: Who's that Girl? (Ekim 4, 2012)


2.Single: Highway (Ocak 24,2013)


*1. Mini albüm  Waiting For You (Temmuz 5, 2013)


3.Single: Do You Feel Me (Kasım, 8, 2013)


4. Single: Mr. Mr.  (Şubat 28, 2014)

5. Single It's You (Nisan 25, 2014) -Miso'lara hitaben


6.Single Big Man (Mayıs 16, 2014)


*2. Mini Albüm Out (Nisan 24, 2015)


BONUS: Ana vokal Tey'in solosu Dangerous


Not:Bu klip Tey'in klipteki kıyafetleri (önü açık olanla *öhöm*) ve ismi sebebiyle Taemin'in Danger klibinden kopya olduğu iddia edilmişti netizenler tarafından.Öyle bir durum var mı,bilmiyorum.Klibi bir kenara bırakarak izlemenizi tavsiye ederim bu durumda.Şarkı çok güzel çünkü.

Benim Düşüncelerim ve Notlarım;
-Grubu yaklaşık 1 senedir tanıyorum ve dinliyorum. Fakat açıkça söylüyorum ki üyelerini detaylı bir şekilde ancak bu video çıktıktan sonra açıp araştırdım.
-Favori şarkım hala "Do You Feel Me"
-Bias olarak hangisini seçeceğimi bilemedim ama galiba Jin,Doyeon yada Changjae'yi alacağım :D
-Kliplerin çekimi çok kötü evet.Muhtemelen şirketin sağlam bir sponsoru yok.Çocuklar popüler olmadıkları için gelir kaynakları da yok.Bu yüzden klipten çok şarkılara önem vermenizi ve yargılamanızı öneririm.Her şirket bir SM yada YG değil,bunu unutmayalım.Ayrıca konserde klip gösterimi olmayacak,çocuklar sahnede canlı performan sergileyecek o sebeple illa çocukları tanıma amaçlı bir şeyler izlemek istiyorum derseniz canlı performanslarını tavsiye ederim :)


Tey-Dangerous Simply Kpop Performansı

Mr Mr- Do You Feel Me MCountdown Performansı

-Son olarak,anketi oylarsanız çok sevinirim.Anketten çıkan sayı bilet fiyatlarına da etki edecek.Ve bütün yabancı ülkeler kim gelirse gelsin sahip çıkıp konserlerine giderken bizde "Ama bi EXO değil" "Ben BTS'i bekliyorum" gibi yorumlar görüyorum. Yabancılar bu işi şu düşünceyle aşmış.Eğer ülkelerinde bir grup konser vermek istiyorsa gidiyorlar çünkü o konsere gelen kişi sayısı daha büyük bir grup için referans olarak kullanılıyor.LEDApple geldiğinde 150 kişi bile yoktu ve emin olun bu sayı hiç bir grup için referans olamaz.JAPAKO Musin bu konser için mümkünse 300 kişi istiyor.Böylece bir sonraki grup Mr.Mr'dan daha büyük olabilir ve onlar için 300'e yakın kişinin gitmesi demek daha popüler bir grup içinde daha fazlasının gidebileceğinin bir nevi garantisi.Bunu söylemek zorundayım çünkü grubu tanımayanlar yada özellikle daha iyisi varken neden bunlar diyenler çok oluyor.Şunu belirteyim bu bir fan projesi değil resmi bir dergini projesidir.Bilet fiyatları her ülkenin kendi ekonomisine göre ayarlanacak.Yani Fransa'da 50 euro olan konser burada 180TL olmayacak.Umarım bilet fiyatları uygun olur da ankete oy verenlerin çoğu da gelme fırsatı yakalar :) 










                        

2 yorum:

  1. Grubun isminin açılımı ne çünkü internete mr.mr yazınca kız grubu geliyor ve bu arada bu grup dağıldı mı inernette falan hiç görünmüyorlar.

    YanıtlaSil
  2. ya da grubun başka adı varsa onu da söyleyin

    YanıtlaSil