25 Ekim 2015 Pazar

ABU TV Song Fest Katılımcılarını Tanıyalım

Merhaba :)
ABU TV Şarkı Festivali bildiğiniz üzere 28 Ekimde İstanbul Kongre Salonunda gerçekleşecek.İçeri davetiye ayarlamak ancak bir kurum yada kuruluşun yer açtırmasıyla olabiliyor.Onda da zamanlamanız iyi olmalı,duyuru yapıldığı an katılmalısınız.Yada kısaca,torpil bulun.Başka türlü içeri girmek hiç mümkün değil gibi duruyor.
Festivale 3 gün kaldı,geri sayım başladı.Peki katılımcılar kim,hangi şarkılarını seslendirecekler o gece,bunun hakkında ufak bilgiler vermek için buradayım.
Not olarak,festival TRT Müzik'te canlı olarak yayınlanacak.
O zaman ilk katılımcıyla başlayalım.

Mozhdah


Mozhdah Jamalzadah festivalin Afganistan temsilcisi.2007'den beri modellik ve şarkıcılık yapan sanatçı,Afganistan'ın 30 yıl süren savaş döneminden sonra şarkı çıkartan ilk sanatçısı olarak dikkat çekmiş.Aynı zamanda kendisi yardım kuruluşları içinde bir çok görev yapıyor.
Katılacağı şarkı : Your Pride,My Poison





Vivian Koo


Vivian Koo,Çin Temsilcisi.Şarkıcılık kariyerine 2008 yılında başlamış.Kendisi daha önceden başka yarışmalarda da Çin'i temsil etmiş.
Katılacağı şarkı: Accept The Part


SCANDAL


Scandal,festivalde Japonya'yı temsil edecek.Haruna,Momi,Rina ve Tomomi adında 4 bayandan oluşan grup,2006 yılında daha kızlar lise öğrencisiyken kurulmuş.Sayısız turu ve single geçmişi olan grup Japonya'da oldukça başarılı.
Katılacakları şarkı: Sisters





Dinmukhammed Kudaibergen




Dimash Kudaibergenov,28 Ekimde Kazakistan'ı temsil edecek.1994 doğumlu şarkıcı çeşitli 
kültürel etkinliklerde ülkesini temsil etmiş.
Katılacağı şarkı: Daididau



Ernie Zakri


Ernie Zakri,Malezyalı sanatçı.5 yaşında şarkı söylemeye başlayan sanatçı National Symphony Orkestrası and Malaysian Traditional Orkestrası ile konser vermiş.
Katılacağı şarkı: Dialah Di Hati 

Ma Man Lei


Ma Man Lei,Makao'yu temsil edecek.Ülkesinde Kyla yada Kyla Ma adıyla tanınan sanatçı değişik tarzıyla dikkat çekiyor.Şarkıcılık dışında,dizilerde ve filmlerde de yer almış.
Katılacağı şarkı: Back to Back

Unoosha



Mariyam Unoosha,Maldivler'i temsil edecek festivalde.Ailesi de ünlü şarkıcılar olan Unoosha 2000 yılından beri profesyonel olarak bu işi yapıyor.
Katılacağı şarkı: The Maldives Song 




Murat Dalkılıç


Murat Dalkılıç hakkında bir açıklama yapma gereği duymadan sizi şarkıya yönlendiriyorum.Katilim Olursun ile katılcaktı ama Leyla olarak şarkıyı değiştirmiş kendisi :) Eminim ülkemizi çok iyi temsil edecek.





Dinh Manh Ninh


Dinh Manh Ninh Vietnam adına sahne alacak.Genç sanatçının şarkıları Vietnam için yeni denilebilecek türde ve kendisi gibi şarkıcı olmak isteyen gençlere de destek veriyor.
Katılacağı şarkı: In the Music Tonight

CNBLUE


CNBlue, üyeleri Jungshin,Jonghyun,Yonghwa ve Minhyuk ile Güney Kore'yi temsil edecek.Güney Kore'de bir hayli popüle olan grup genel olarak pop-rock şarkıları yapıyor.
Katılacakları şarkı: Cinderella 





Zahra Damariva



Zahra Damariva,Endozya için sahne alacak.1997 doğumlu olan sanatçı,festivaldeki en geç katılımcı.Aynı zamanda öğrenci olan Zahra Damariva,il şarkısını 2011 yılında çıkarmış.
Katılacağı şarkı: No Return


Sanjivani Bhelande



Sanjivani Bhelande, Hindistan'ı temsil edecek.1995'ten beri şarkı söyleyen sanatçı Hint Klasik Müziği üzerine şarkılar söylüyor.
Katılacağı şarkı: Radiant Ruby 



Katılımcılar ile ilgili benim bulduğum kısa bilgiler bunlar.Malesef ABU TV resmi websitesi şarkıların ismini İngilizce'ye çevirdiği için şarkıların bir kısmını bulmak mümkün olmadı.Fakat sanatçıların diğer şarkılarını Youtube'dan dinleyebilirsiniz.
Katılan herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Orada görüşürüz ^^














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder