9 Haziran 2015 Salı

The Amazing Race (China) Türkiye'ye Geliyor!

Başlıktan da anlayacağınız gibi The Amazing Race programının Çin versiyonu bir bölümünü çekmek için Türkiye'ye geliyormuş efenim. Çinliler program çekme konusunda Türkiye'ye bir hayli önem veriyor olmalılar,çünkü bu burada çekilecek 2. Çin programı olacak.Bende bu yüzden program hakkında biraz araştırma yapmak istedim :)


The Amazing Race programının formatından biraz bahsetmek gerekirse,program verilen görevleri yerine getirerek belli bir rotada ilerleme üzerine kurulu.8 çift bulunuyor yarışmacı olarak,bunların hepsi ünlü ama çiftler arasındaki ilişkiler farklı. Şöyle ki,çiftler arasında evli,baba-kız,en iyi arkadaşlar (kız ve erkek),sınıf arkadaşları,kardeşler,kankalar,ve normal arkadaşlar bulunuyor.
Ana takımın içerisindeki isimler şöyle;
Zhong Hanliang & Jackie (kardeşler)
Li Xiaopeng & Li Anqi (evli çift)
Bai Jugang & Guan Xiaotong (sınıf arkadaşları)
Jin Dachuan & Liu Chang (arkadaşlar/buddies)
Chen Xiaochun & Zheng Yijian (arkadaşlar/bros)
Chen Yiru & Zhou Weitong (arkadaşlar)
Zhang Tielin & Yueliang (baba-kız)
Ying Cai'er & Liu Yun (arkadaşlar/besties)

Programa ek çift olarak Hangeng (eski Super Junior üyesi) ve Wu Xin'de katılmış.Program daha önceden Amerika,Kore,Avustralya,Yunanistan ve Endonezya gibi yerlerde de çekilmiş.
Super Junior sevenleri özellikle Hangeng ilgilendiriyordur eminim ama genel olarak tüm Kore varyete şovlarını izleyenler için önemli olan, Kim Jongkook ve Lee Kwang Soo'nun da şova konuk olarak katılacak ve Türkiye çekimlerinde bulanacak olmaları.
Kim Jongkook ve Lee Kwang Soo Running Man isimli ünlü bir Kore programının daimi yarışmacıları.Soompi'nin bildirdiği bir habere göre,bazı arkadaşlarımız da Hangeng'in sitesinde açıklanan schedule yani Hangeng'in programında görmüş,ay sonunda (28-30 Haziran arası olduğu tahmin ediliyor) ikilinin The Amazing Race takımıyla beraber Türkiye'ye geleceği ve programın bir bölümününde burada çekileceği yazıyor.
Eminim yine takip edenler,bulmak isteyenler olacaktır.Şu fotoğrafa bakarsak sanırım çekim ekibi de buna hayır demiyor :)

Henüz hangi şehre geleceği belli olmayan takımın İstanbul'a gelecek olacağını tahmin ediyoruz.Ay sonuna şurada ne kaldı ki zaten! 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder