27 Haziran 2015 Cumartesi

Amazing Race Ekibine Yapmanız yada Yapmamanız Gerekenler

Amazing Race ekibi yanında Hangeng'iyle,Kwangsoo ve Jongkook'u ile şuan yolda.Atatürk Havalimanına iniş yapacak ekip saat sabah 5:30 da İstanbul'da olacak.Çekimler 2 gün boyunca İstanbul'da sürecekmiş fakat bir fan Kapadokya'ya da geçebileceklerini söyledi,ama resmi bir bilgi değil,kesin hiç değil.
Ekip gelince herkesin gözü tabiki Hangeng,Jungkook ve Kwangsoo'ya takılacaktır.Yine de şu durumda yapmanız gerekenler,en azından yapsanız iyi olur diyebileceğim şeyler var.
-Hangeng'e mutlaka Çince adıyla seslenin.Korece ismiyle değil.
-Aynı şekile yine Hangeng'e "oppa" diye seslenmezseniz sanırım fena olmaz.O artık bir Çin starı.Bunu unutmayın.
-Hangeng'e bakarken Kwangsoo ve Jungkook'u yada o ikiliye bakarken Hangeng'i hepten ihmal etmeyin.
-Kwangsoo ve Jungkook için atış serbest Korece yardırın :D Jungkook iyi ingilizce biliyormuş bu arada.İngilizcede bayaa iş görür.
-Hangeng'e korece merhaba demeyin. Çince "Ni hao" derseniz çok hayra geçer.
-En önemlisi de tanımıyor olsanız bile bu üçlü dışında orada 9 insan daha olduğunu unutmayın.Onlara da en azından selam verin yada el sallayın.İnan bana hiç hoş olmuyor sadece tanıdıklarınızla ilgilenmek.Bu 3 saniyenizi alır en fazla.
-Hangeng'e seslenmek için "oppa" demeyin dedim,ama illa o kelime yerine geçecek bir şekilde sesleneyim dersenin "gege" okunuşuyla "gıgı" Çince'de "oppa" ile aynı anlama geliyor,yani "abi" anlamına.Kullanır mısınız bilmem ama bu da bir seçenek.
-Bir de imzalatmak için Super Junior albümü getirmeyin.Poster,fotoğraf çıktısı,telefon kabı vs. seçenekler sanırım daha iyi olur.
-Kısaca Hangeng'e Koreceyle gitmesiniz daha iyi olur sanki.
-Artı olarak çok sıkıştırmayın,aşırı diplerine girmeniz dahilinde fanları uzaklaştırma durumu oluyormuş.Mesafeli olduğunuz sürece de çekimleri izlemeye izin veriyorlarmış zaten.Ve çekim aralarımda imza alma şansınız da sakin davrandığınız takdirde mümkün.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik.Eklemek isteyen varsa yorum yazsın :D Yarın sabahın köründe olmasa da bende çıkmayı düşünüyorum.Haberleşmek isteyen olursa Twitter'ım @turkish_alien
Herkese şimdiden kolay gelsin ve iyi eğlenceler :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder