2 Temmuz 2017 Pazar

24K'i sevmek için 9 sebep!

Bugün 24K grubunu sevmeniz için önünüze 10 neden koyacağım. 24K'i bilmeyenler için bir de tanıtım yazımız var efenim.

Bakalım 2012 yılında çıkmış ve 5.yıl dönümlerine 3 aydan az kalmış gruba bu maddelerden sonra şans verecek misiniz. (bence verin)

1. Daha Yakışıklısı Var Ama : Dış Görünüşleri



Şuan 7 üyeli olan grupta 2 üye kısa süreliğine ara verip son comebacke katılmadı ama yerlerine 2 üye daha geldi. Ara veren üyelerden Sungoh bir önceki comebackte BTS grubundan V'ye fazlasıyla benzetiliyordu. Daeil'de yakışıklı diye seviliyordu :D Dış görünüşleri açısından dünya yakışıklısı olmasalar da gayet sempatik ve sevimli olan üyeler öyle yada böyle hayranların ilgisini çekmeyi güzel bir şekilde başarıyor. Yani şunların tatlılığına bi baksanıza. İnsan nasıl sevmez :3




2. Tanıdığımız Kadarıyla : Kişilikleri

Türkiye üzerinde bu çocukları benden daha iyi tanıyan bir insan vardır o da zaten 24K TURKEY sayfasının öteki admini :D 3 sene evel fancafelerindeki ilk ve Türkler olarak söyleyebilirim ki üyelerin hayranlara karşı ilgisi inanılmaz. Hele de yabancı hayransanız sizin için yapamayacakları şey yok. Chatlerden yada çıktıkları radyo programında dinlediklerinizden pekte farklı değiller ki bu bile başlı başlına bir sebep zaten sevmek için :)


3. Ay Bizimkilerde Büyüdükçe Daha Karizmatik Oluyor : Maknae Line

Genel olarak her fan kızımınız savunduğu "Büyüdükçe daha yakışıklı oluyo ya bu maknaeler" dediğimiz takım. Bizde ki maknae line 4 kişi hemde şuan. Hongseob ve Changsun araya sonradan katılanlar. Hele Hongseob gelmeden evelki maknaemiz Jinhong şuan grubun visual'ı. Siz düşünün.


4. Bu Çocuğa Daha Çok Yer Versinler Sesi Güzel : Biricik Vokalimiz Kisu



Bence hakkı yenen arkadaştır grupta. Bakınız sololarına çok nasıl güzel söylüyor. E kendi de biliyor bunu adam canlı yayınlarda bile her yerde sabit olarak şarkı söylüyor. Ama söylesin, sesi güzel. Yine de az bölüm veriliyormuş gibi geliyor bana. Daha çok bölüm istiyoruz ey prodüktör insanı!

5. Kpop'ta da Çok Çinli Üye Olmaya Başladı *hıms* : Çinli Üye Hui



Bizim diğer gruplardan neyimiz eksik ki bir Çinli de biz alıp şu güzelim kpop'a kazandırmayalım? Belki Çin'den alınan en yakışıklı adam değil ama yeri geldiğinde felaket karizmatik olabilen bu arkadaşımız hala Korece çok bilmemenin de azizliğini yaşıyor. Röportajlara dikkat edin, bir yerden sonra anlamadığını yüzünden farkedip haline üzülüyor ama aynı zamanda çok sevimli buluyor olacaksınız. Bulmuyorsanız da bn bişi demiorm .s.s.s

6. Kim Yazmış Abi Bu Şarkıyı? : Şarkıları



Cory şarkı yazma işine iyice el attığından beri grup yükselişe geçti. Buraya U R So Cute'tan itibaren bu zamana kadar çıkan şarkıları bırakıyorum. Aradaki ciddi farkı bence görebilirsiniz.


7. Kesin Bir Gruptan Çalmışlardır : Tarzları

Tarzlarını BTS'e , BAP'ye ve VIXX'e benzetenler oldu. Erkek yahu bunlar ne kadar değişik yapabilirler ki? Kız gruplarının hepsi okul formasıyla ellerini kavuşturup dans ederken sesiniz çıkmıyor?
Tamam bu biraz sert oldu. Ama hakikaten bunlarla karşılaştık. Gerçekten. Tepki göreceğini bile bile tabii ki bu çocuklarda kimsenin tarzını göz göre göre çalmaz arkadaşlar ve çalmadılar da. Still 24K'in tarz olarak zaten Superfly'a benzediğini de görüyoruz. Yalnız hala yaz mevsimindeyiz evladım,sıcak gelmiyor mu o kıyafetlerle?


8. Ne Albüm Yapmışlar Be : Albümleri

BINGO Albüm Kapağı


24K her ne kadar popüler olmasa da ve şirketleri küçükte olsa, şirketteki tek grup 24K, yine de çıkardıkları albümler çok güzel oluyor. Tüm albümlerine sahip olan bir insan olarak net şekilde albümlere fazlasıyla önem verdiklerini söyleyebilirim. Yani bende ne şirketlerin ne gruplarının albümü var kırıldı kırılacak diye nereye koyacağımı şaşırdığım. Özellikle Superfly albümü neredeyse bir dergi büyüklüğünde. Albümlerini almak isterseniz şiddetle öneririm. Küçük bir şirkete göre büyük işler başarmışlar. CEO'da para çok galiba.


9. Bu Kadar Sebebe Ne Gerek Var : Grubun Kendisi Yeter!

Hiç bu kadar detaya girmediğimizi varsayın. Ne üyelerinin özelliklerine,ne maknae line'a, ne albümlere,ne vokallere falan. Hiç bir şeye. Youtube'da 1theK kanalını açtığınızda yandan bir yerden öneri olarak çıkan bir çok kpop grubu meraktan açıyorsunuzdur belki. Açmıyorsanız da artık açın. Ben 24K'i öneriler kısmında görüp de buldum. Sadece bu grup için değil ama belki ne yetenekler keşfedeceksiniz. Ama 24K'e de kesin bir şans verin. İlk defa izleyenlerin hayal kırıklığına uğradığını görmediğim gibi üstüne hepsi fanları oldu. Yeni hayran kazanmaya pek hevesli olan grupla Koredeyseniz eğer tanışın. İmza alın,fotoğraf çektirin. Çünkü bunların hepsini severek yapıyorlar. Kısacası grup para kazanmak için değil, müzik yapmayı sevdiği için bu işi yapan çocuklardan oluşuyor. Siz onların müziğini birazcık sevin, karşısında gördüğünüz ilgiyle zaten üyeleri de sevmeye başlayacaksınız.

Bu kadar sebepten sonra bu sayfayı kapatıp gidip röportajları izleyeceksiniz dimi? Bende öyle düşünmüştüm zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder